Een nieuw jaar

belasting

Het jaar 2024 is inmiddels ruimschoots begonnen, de dagen worden langer en af en toe laat een voorzichtig lentezonnetje zich zien. Bij ons op kantoor betekent dit maar één ding, een nieuw boekjaar / fiscaal jaar is weer begonnen. De jaarrekeningen voor 2023 kunnen worden opgesteld en de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting van 2023 kunnen vanaf 1 maart 2024 worden ingediend bij de Belastingdienst.

Wij werken voor de fiscale aangiften met Nextens. Zo is het in Nextens mogelijk om uw gegevens digitaal aan te leveren. Voor de inkomstenbelasting werken wij met een online checklist, waardoor u via een stappenplan direct weet welke informatie nodig is voor uw aangifte en deze meteen kunt uploaden via het portaal.

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie, om uw gegevens af te geven of voor een gesprek. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur en denken graag met u mee over diverse zaken op het gebied van accountancy en fiscaliteit.

Wij hopen u snel te zien!

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen

Social share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram